Mijn SKINCARE Routine – Dag en nacht verzorging / reiniging ⚡ Esmée Geel

In deze video laat ik mijn Skincare routine zien voor dag en nacht! Ik gebruik veel verschillende merken & dit is wat het best werkt voor mijn huid.

Bedankt voor het kijken naar deze video! ♥

✨ Linkjes uit de video
⤷ The Ordinary, wel en niet combineren:

✨ Follow me
Instagram:
Tiktok: @esmeealissageel
United Wardrobe:
Website:
Vinted:

✨ Contact
beautybyesmeex@hotmail.com
Of stuur mij even een DM op Instagram (@esmeegeel)

✨ Meest gesteld vragen:
• Hoe oud ben je? → 20 jaar (30-11-1999)
• Hoe lang ben je? → 1.77m
• Welke opleiding doe je? → Media Vormgeven (Graphic Design) op Mediacollege
• Met welke camera film je? → Canon G7X
• Waar bewerk je mee? → iMovie & Photoshop voor overlays

✨ Muziek
Ik maak gebruik van een betaald Epidemic Sounds abonnement

✨ Over mij
Hoi! Leuk dat je op deze video hebt geklikt. Mijn naam is Esmée, ik ben 20 jaar en maak sinds 2014 video’s op mijn YouTube kanaal! Als je geabonneerd bent kun je op dinsdag (en af en toe op vrijdag) om 16:30 een video van mij verwachten in je YouTube inbox!

Xx

#EsméeGeel

✨ Videotags
Skincare routine, huidverzorging routine, huidverzorging, holy grail producten, the ordinary peeling, the ordinary, toning solution review the ordinary, Simple, Simple skincare, Kruidvat, Biodermal, review, dag en nacht verzorging, tutorial, how to, how to apply, huid

source

facial machine for salefacial machine for sale
ultra sonic skin scrubberultra sonic skin scrubber