UITGEBREIDE OCHTEND & AVOND SKINCARE ROUTINE ∙ Vette huid & acne gevoelig | Kristina K ❤

In deze video laat ik mijn uitgebreide ochtend en avond skincare routine zien. Ik heb zelf een vette huid dat ook gevoelig is voor acne dus de meeste producten die ik laat zien zijn daar ook voor bedoeld. Ik gebruik onder andere producten van the ordinary, sinoz, foreo, biore, mario bodescu en nog veel meer! Hopelijk hebben jullie er wat aan 🙂

❤ Als je de video leuk vond, vergeet dan niet om het duimpje omhoog te doen 🙂
❤ Wil je meer van dit soort video’s zien, vergeet je dan niet te abonneren! Dit kan hier helemaal gratis

❤ INSTAGRAM: krstnaaa
❤ Hier verkoop ik af en toe mijn kleding:

▶ Bekijk hier mijn shoplogs:
▶ Bekijk hier mijn opruim video’s:
▶ Bekijk hier mijn mukbangs:

**************************
Hoi, ik ben Kristina en ik maak video’s op dit kanaal! De video’s die ik maak hebben te maken met van alles en nog wat, gewoon dingen ik op dat moment leuk vind! Het heeft voornamelijk met beauty, fashion & lifestyle mee te maken (lekker cliché) 😀 Zou je een keer een bepaalde soort video van mij willen zien, vergeet dat dan niet achter te laten bij de comments!

FAQ

Waar kom je vandaan?
Ik kom uit Litouwen en ik ben half Russisch half Litouws. Sinds 2006 woon ik in Nederland. Bekijk hier mijn video erover:

Benieuwd hoe Litouwen eruitziet? Bekijk dan mijn sfeervideo

Hoe oud ben je?
Ik ben 25

Waar film je mee?
Met Canon 80D en de vlogs maak ik met Canon G7x

Waar bewerk je mee?
Ik bewerk met Final cut pro x

Hoe maak je je thumbnails?
Met Photoshop & Lightroom

See ya xx

Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie over deze richtlijnen, ga naar

Deze video bevat een gekregen product/dienst. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie, ga naar

Deze video bevat een betaalde samenwerking met [NAAM MERK]. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie, ga naar

source

facial machine for salefacial machine for sale
ultra sonic skin scrubberultra sonic skin scrubber